Over Mijzelf

 

 

DE START

Na mijn opleiding mode styling aan de Artemis academie heb ik jarenlang met veel plezier en enthousiasme als designer gewerkt in de kledingbranche. Ik heb nu de stap gezet om mijn hart te volgen en een start te maken met het verwezenlijken van mijn droom:

Als freelance product & interieur styliste aan de slag te gaan!

Een tijd lang deed ik dit als hobby, maar nu “echt” als mijn baan en het bevalt me supergoed! Ik heb al veel leuke klanten mogen helpen hun product mooi neer te zetten. Misschien ben je de volgende en spreken we elkaar snel!

WERK ALS FREELANCER

Begin 2017 ben ik gestart als freelancer en in die tijd heb ik al wat leuke projecten mogen stylen, zoals o.a. Nova Shops, Ready to eat, SPINE Architecture en Horse Victory. Ik houd ontzettend van mooie beelden/foto’s. Het is dan ook mijn missie om met de styling van foto’s een beeld te creëren en een verhaal te vertellen. Met mijn beelden wil ik inspelen op de emotie van de kijkers, de foto’s moeten prikkelen en aanspreken. Dat is dan ook wat ik doe, het gevoel van uw product of merk uitdragen en versterken met styling.

Hiernaast heb ik ook grote interesse op interieurgebied, mijn passie groeide hierin en dat heeft mij doen besluiten een opleiding interieur styling te volgen om hier nog meer kennis in op te doen en mijzelf te blijven ontwikkelen. Je kunt bij mij dus ook terecht voor interieur advies (zakelijk of particulier) of een hele home make-over.

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN

  • Als interieur stylist kan ik adviseren en realiseren. Dit betekend dat ik interieuradvies geef of, indien gewenst, een make-over van het hele huis of een kamer. Hoe ik jou het beste kan helpen is afhankelijk van de wensen. De kracht van een goed interieur zit in het totaalconcept van indeling, lichtplan, stijl, producten en styling.
  • Product styling: Bent u een bedrijf en verkoopt u mooie producten die u wilt laten fotograferen? Om extra sfeer en karakter aan uw producten te geven verzorg ik hier de styling van. Denk bijvoorbeeld aan keukens, een kale keuken straalt niets uit: Door middel van styling -dus de keuken mooi te decoreren- is het plaatje af en zal het de klant veel meer aanspreken.
  • Food styling: Verkoopt u etenswaren/ food producten en wilt u hier mooie (product)foto’s van? Dan is het erg belangrijk dat deze smaakvol én lekker op de foto staan.  Met mijn creativiteit en oog voor detail weet ik ieder gerecht en product er heerlijk uit te laten zien.

 

WAT VIND IK BELANGRIJK

Product en interieur styling liggen voor mij erg dicht bij elkaar. Het heeft beide te maken met het creëren van mooie beelden zowel op foto’s dan in een woonkamer. Creativiteit, gevoel en oog voor detail zijn hierbij erg belangrijk. Echter is voor zowel productstyling als interieurstyling contact met de klant ook erg van belang, in mijn werk en in een samenwerking hecht ik dan ook veel waarde aan creativiteit, vertrouwen, efficiënt en doelgericht te werk gaan. Ik ben een harde werker, en blijf mijzelf innoveren. Daag jij mij uit!?

Heeft u andere ideeën of creatieve  opdracht(en) die niet hierboven beschreven staan? Aarzel dan niet om me te benaderen. Met veel passie, creativiteit en toewijding help ik u of uw bedrijf graag verder.